2 Σεπ 2017

ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ .. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Βίκυ Χαραλάμπους
ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΤΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΑΑΔΕ - Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ,
ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤ 'ΑΓΓΛΙΚΑ:
ΠΡΩΤΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΩΣ
"ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1871 - 1944, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΤΕ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ- ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ (Insolvency Act)
"ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΙΑΣ"
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΠΑ
STOUTENBURGH εναντίον HENNICK, 129 US 141 (1889)
129 US 141
STOUTENBURGH, Πρόεδρος του Washington Asylum, εναντίον HENNICK.
14 Ιανουαρίου 1889
Τμήματα 1 και 18 της πράξης του συνεδρίου της 21ης ​​Φεβρουαρίου, το 1871, με τίτλο «Μια πράξη για να παρέχει μια κυβέρνηση για την Περιφέρεια της Κολούμπια,» (16 Στ 419,) έχουν ως εξής: «Τμήμα 1.
Ότι όλο αυτό το τμήμα της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών περιλαμβάνεται στα όρια της περιφέρειας της Κολούμπια να είναι, και το ίδιο δημιουργείται σε μια κυβέρνηση με την επωνυμία της περιφέρειας της Κολούμπια, με το όνομα της οποίας αποτελεί το σώμα Εταιρικά για δημοτικούς σκοπούς και μπορούν να συνάπτουν
σύμβαση και να συνάπτονται, να μηνύονται και να μηνύονται, να επικαλούνται και να εφαρμόζονται, να φέρουν σφραγίδα και να ασκούν όλες τις άλλες εξουσίες μιας δημοτικής εταιρείας που δεν είναι ασυμβίβαστες με το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, Της πράξης αυτής. » 'Sec. 18. Η νομοθετική εξουσία της Περιφέρειας θα επεκταθεί σε όλα τα νόμιμα θέματα της νομοθεσίας εντός της εν λόγω Επαρχίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και τις διατάξεις αυτής της πράξης, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, Σε όλους τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που επιβάλλονται στα κράτη από το δέκατο τμήμα του πρώτου άρθρου του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά όλες οι πράξεις της νομοθετικής συνέλευσης θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να υποβάλλονται σε κατάργηση ή τροποποίηση από το συνέδριο των Ηνωμένων Πολιτειών και τίποτα από το παρόν δεν πρέπει να ερμηνεύεται κατά τρόπο που να στερεί το συνέδριο από τη δύναμη της νομοθεσίας πάνω στην περιοχή, Δεν είχε τεθεί σε ισχύ. " Τα τμήματα αυτά μεταφέρονται στην πράξη του συνεδρίου της 22ας Ιουνίου 1874, με τίτλο «Πράξη αναθεώρησης και παγίωσης του καταστατικού των Ηνωμένων Πολιτειών, γενικού και μόνιμου χαρακτήρα, σχετικά με την περιφέρεια της Κολούμπια, που ισχύει την πρώτη Τον Δεκέμβριο, το έτος του Κυρίου μας χίλια οκτακόσια εβδομήντα τρία ", όπως τα τμήματα 2, 49, 50.
Και ότι: Το Σύνταγμα προβλέπει ότι το Κογκρέσο έχει την εξουσία να ασκεί αποκλειστική νομοθεσία σε όλες τις περιπτώσεις σε μια τέτοια περιοχή που δεν υπερβαίνει τα δέκα μίλια τετραγωνικά, όπως μπορεί, με σύνοδο συγκεκριμένων κρατών και την αποδοχή του Κογκρέσου, να γίνει έδρα της κυβέρνησης του Ηνωμένες Πολιτείες.
Και ότι: Στις 21 Φεβρουαρίου 1871, το 40ο Κογκρέσο ψήφισε μια πράξη με τίτλο "Πράξη για την παροχή κυβέρνησης για την περιφέρεια της Κολούμπια", νομοθετώντας την οργάνωση μιας δημοτικής εταιρείας για την εκτέλεση καθημερινών υποθέσεων της περιφέρειας της Κολούμπια , Την έδρα της κυβέρνησης, η οποία μεταβίβασε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Δημοκρατία, σε "εταιρική οντότητα" με τίτλο "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ", με κεφαλαία γράμματα, χωρίς "δικαιοδοσία" εκτός της περιφέρειας της Κολούμπια.
Και ότι: Το Κογκρέσο ενέκρινε το κείμενο του ομοσπονδιακού συντάγματος ως το σύνταγμα ή το καταστατικό της δημοτικής αυτής εταιρείας.
Αυτή η δημοτική εταιρεία είχε την εξουσία να συνάπτει σύμβαση για την παροχή δημοτικών υπηρεσιών στους κατοίκους της περιφέρειας της Κολούμπια και κατ 'ανάγκη ως λειτουργία των ρητρών προνομίων και ασυλίας του τέταρτου άρθρου του Συντάγματος, κάθε άλλο πρόσωπο που επιλέγει να συνάψει σύμβαση για τις υπηρεσίες της.
................................................
Και ένα κομμάτι της ιστορίας, το ίδιο που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα:
Το 1863, ο Λίνκολν εγκατέστησε τον Πολεμικό Νόμο. Έδωσε εντολή στα Κράτη να στρατολογήσουν στρατεύματα και να παράσχουν χρήματα υπέρ του Βορρά ή να αναγνωριστούν ως εχθρός του έθνους.
Αυτή η πράξη νόμου του Κογκρέσου εξακολουθεί να ισχύει σήμερα
Το 1871, η Περιφέρεια της Κολούμπια "Οργανική Πράξη του 1871" δημιούργησε μια ιδιωτική εταιρεία (εφεξής "Corp.U.S.") που ανήκει και λειτουργεί από την πραγματική κυβέρνηση για την εκτέλεση των επιχειρησιακών και επιχειρηματικών αναγκών της κυβέρνησης στο πλαίσιο του στρατιωτικού νόμου .
Το 1864, ο εν λόγω νόμος, η αμερικανική κυβέρνηση υιοθέτησε το δικό του σύνταγμα (Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών), το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το Εθνικό Σύνταγμα (Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής), με την εξαίρεση ότι έλειπε η 13η τροποποίηση του εθνικού συντάγματος.
Η 13η, 14η και 15η τροπολογία του Εθνικού Συντάγματος αριθμούνται αντίστοιχα στην 14η, 15η και 16η τροπολογία στο σύνταγμά τους.
Το 1912, τα χρέη που προέκυψαν από την εταιρία κατά τα προηγούμενα έτη και τα οποία είχαν εγκριθεί με τις προηγούμενες τροποποιήσεις, κατέστησαν απαιτητές.
Η Εταιρεία δεν μπόρεσε να πληρώσει τα χρέη της.
Εκείνη την εποχή, οι 7 γνωστές οικογένειες (εκείνη την εποχή οι επενδυτές στα ομόλογα), απαίτησαν την πληρωμή και το Corp., οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν να πληρώσουν.
Οι εν λόγω οικογένειες διευθέτησαν το χρέος για τις πληρωμές όλων των περιουσιακών στοιχείων των ΗΠΑ και για όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Δηλαδή η US CORPORATION κήρυξε αφερεγγυότητα - πτώχευση.
Ταυτόχρονα, οι "οικογένειες" δημιούργησαν την "Federal Reserve Bank Corp.", η οποία ήταν έτοιμη πολύ νωρίτερα από το επόμενο βήμα που ακολούθησε.
Το 1913, η αμερικανική κυβέρνηση δεν είχε κεφάλαια για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επιχειρησιακές ανάγκες της κυβέρνησης, έτσι πήγαν στις εν λόγω οικογένειες και ρώτησαν αν μπορούσαν να δανειστούν χρήματα.
Δεδομένου ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε ήδη αποδείξει ότι δεν θα εξοφλήσει πλήρως τα χρέη της, οι οικογένειες απάντησαν όχι
Η αμερικανική Corp., η οποία ήταν ήδη υπό την αφερεγγυότητα, είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη σχηματισμένη σχέση με την Federal Reserve Bank, με την οποία θα μπορούσαν να συναλλάσσονται μέσω Promise για να πληρώσουν (χαρτί) Σημείωση, αντί για χρήματα.
Δηλαδή. Οι 2 εταιρίες συνδέονται με μια συμφωνία μεταξύ τους και όχι με την κυβέρνηση.
Σχεδόν ταυτόχρονα με το τελευταίο γεγονός (και το 1913), η αμερικανική κυβέρνηση εγκρίνει και υιοθετεί (όπως και επικύρωσε) τη 16η τροποποίησή της, που δεν έχει καμία σχέση με το έθνος των ΗΠΑ (που είχε ήδη την 18η τροποποίηση).
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν έκανε τίποτα που δεν είχε γίνει άλλο παρά να καταστήσει σαφές και σαφές το δικαίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) να φορολογούν εταιρείες.
Την ίδια χρονιά (1913), το Κογκρέσο πέρασε και εισήλθε στην 17η τροπολογία όπως επικυρώθηκε, παρόλο που τα κράτη δεν είχαν την ευκαιρία να επικυρώσουν το ίδιο. Η τροπολογία αυτή όχι μόνο δεν επικυρώνεται, αλλά δεν είναι συνταγματική. Το Σύνταγμα απαγορεύει στο Κογκρέσο να συζητά ακόμη και το θέμα της εκλογής των γερουσιαστών.
Το 1917, η αμερικανική κυβέρνηση εισέρχεται στον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο και περνά τις εξουσιαστικές δυνάμεις έκτακτης ανάγκης και την εμπορία με τις πράξεις των εχθρών.
Το 1933, ο Νόμος περί Εμπορίας με τους Εχθροί προσαρμόζεται, λόγω της αδιαφορίας, για να αναγνωρίσει τους ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως εχθρούς της Corp.

Το 1944, σύμφωνα με τη συμφωνία του Bretton Woods, Corporation. Οι ΗΠΑ αποχωρούν διεκδικούμενοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και καθίστανται ιδιωτική εταιρία ελεγχόμενη από το εξωτερικό.

           ΣΗΜ: ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - Επιλογή γλώσσας για μετάφραση του κειμένου.
          * ΠΑΤΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
Creation of the Federal Reserve
JOHN TARAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου