26 Φεβ 2015

Το Σκάι προτείνει θειάφι στην ατμόσφαιρα: “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!


Ξυπνήστε ρεεεε... Είμαστε αναλώσιμοι!... Δεν το βλέπετε ;;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
ηλίθιες ξανθιές
Το… "οικολογικό" κανάλι Σκάι που τόσο αγαπάει το περιβάλλον και προπαγανδίζει φανατικά την κλιματική αλλαγή, τώρα μας παρουσιάζει και ειδική μέθοδο αντιμετώπισης της βρομίζοντας την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε με θειάφι!

Το Σκάι, το φανατικά κείμενο υπέρ της κλιματικής αλλαγής και εξίσου φανατικά κατά της αποκάλυψης των χημικών αεροψεκασμών, τώρα μας πληροφορεί

25 Φεβ 2015

Μία υπενθύμιση από το "1984"

 
  "Όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει και το μέλλον. Και όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν"
Είναι δύσκολο να συναντήσεις κάποιον που δεν έχει διαβάσει το "1984" του Τζωρτζ Όργουελ. Το έργο αυτό, που δημοσιεύτηκε το 1949 κι έγινε ταινία το 1956 , περιγράφει ένα σκοτεινό μέλλον, όπου η σκέψη γίνεται το μεγαλύτερο έγκλημα και τιμωρείται με θάνατο. Για να καταπολεμήσει το έγκλημα της σκέψης, το Κόμμα αλλάζει την ιστορία, παραμορφώνει τη γλώσσα αλλάζοντας ή εξαφανίζοντας τις έννοιες που βλάπτουν την εξουσία του, ελέγχει τα ανθρώπινα αισθήματα.
Οι τεχνικές που περιγράφει ο Όργουελ είχαν ήδη εφαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό τόσο στη ναζιστική Γερμανία όσο και στην Σοβιετική Ένωση του Στάλιν. Η προπαγάνδα αυτών των καθεστώτων θύμιζε έντονα στον αναγνώστη τον κόσμο που περιγράφει το "1984" και οι αλλαγές που επήλθαν μετά τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου, τον έκαναν να τον ξεχάσει.
Αν και η φανταστική "Ωκεναία" με την Αστυνομία της Σκέψης και

Διαπραγμάτευση Βαρουφάκη: Όλα γίνονται για την Ηλεκτρονική Κάρτα Πολίτη!!!


 Ο κος Βαρουφάκης, πιστός σε όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά, υπόσχεται στους "Θεσμούς" ότι θα μας δώσει την Κάρτα του Πολίτη! Μήπως τελικά οι κοι Παπανδρέου και Σαμαράς φάνηκαν "λίγοι" στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη και χρειάζεται μια αριστερή κυβέρνηση για να περάσει τα "δύσκολα" μέτρα;;; 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Επέκταση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που είχε εφαρμόσει πιλοτικά η προηγούμενη κυβέρνηση, κουπόνια για την αγορά τροφίμων, δωρέαν ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και κάρτα πρόσβασης στο σύστημα Υγείας για όλους, προβλέπουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή Βαρουφάκη προτείνονται τα εξής: