5 Ιαν 2015

Σε ΦΕΚ ανακοινώνουν τις εγκληματικές αποφάσεις και τους αυθαίρετους νόμους τους εναντίον των Ελλήνων

Με Φ.Ε.Κ. τους έχουμε πιάσει να έχουν στήσει την μεγαλύτερη οικονομική απάτη όλων των εποχών παγκοσμίως εις βάρος μας, με σκοπό όχι μόνο να μας πάρουν όλη την περιουσία που δημιούργησαν οι παππούδες, οι γονείς μας, εμείς και τα παιδιά μας με δουλειά ,ιδρώτα και αίμα, αλλά και να μας εξοντώσουν σαν λαό.

Να μας εξοντώσουν?

Πως?

Σκεφτείτε απλά…

1ον) Από το 2010, με  νόμο του ΓΑΠ που ψηφίστηκε στην Ελληνική
Βουλή και που ισχύει από τον Ιούνιο 2103, και ο οποίος λέει ότι όλοι μας υποχρεωτικά είμαστε δωρητές οργάνων σώματος.
ΝΑΙ, μας έχουν κάνει ανταλλακτικά ανθρωπίνων οργάνων.
Αυτό το πράγμα δεν ισχύει σε καμιά χώρα του κόσμου εκτός από τις Ινδίες.
Δηλ. ξαφνικά θα μας συμβαίνει ένα ατύχημα, και δεν θα «αντέχουμε» στο χειρουργείο, επειδή
κάποιος με λεφτά θα χρειάζεται μεταμόσχευση.

2ον) Έχουν ψηφίσει άλλο νόμο ο οποίος λέει ότι οικογένεια με 2 παιδιά πληρώνει περισσότερο
φόρο από την οικογένεια χωρίς παιδιά.
Δηλ. έστω και οικονομικά μας εμποδίζει να κάνουμε οικογένεια να διαιωνιστεί το Έθνος.
Μα ο βασικός ορισμός της γενοκτονίας, ακόμα και στον ΟΗΕ είναι ότι, γενοκτονία είναι η
παρεμπόδιση γεννήσεων. Έχουν κάνει την γενοκτονία νόμο και την εφαρμόζουν εις βάρος μας.

Αυτούς ψηφίζουμε δυστυχώς και για δεκαετίες τώρα διατηρούμε στο τιμόνι της Χώρας, της ζωής και της τύχης μας!

3ον) Η απάτη που μας έστησαν, ήταν να μας φορτώσουν ένα τεράστιο ψεύτικο χρέος,
που δεν θα μπορούσαμε να πληρώνουμε και έτσι θα μεταβιβάζαμε τα ακίνητα με συμβόλαια για
εξόφληση του παράνομου χρέους ή θα τα έπαιρναν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

 Με ποιον τρόπο?


Έδωσαν συνολικά 238 δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, (δείτε ΕΔΩ) όλα με ΦΕΚ, που όποιος νοήμων τα διαβάσει, θα του σηκωθούν οι τρίχες, βλέποντας αναλυτικά τις παραγράφους και τους όρους, που εν ολίγοις τα χρεώνουν στο δημόσιο, δηλαδή στις πλάτες του Ελληνικού λαού, που εφόσον θα αδυνατεί να το ξεπληρώσει, στο τέλος θα του κατάσχουν ιδιωτική περιουσία και σπίτι!!!

Αν συνεχίσουμε εδώ να απαριθμήσουμε τα εγκλήματα, που με παράνομους αντισυνταγματικούς νόμους και ΦΕΚ οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν έχουν διαπράξει εις βάρος μας, θα πρέπει να γράψουμε σελίδες ολόκληρες!

Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα ή έστω μικρό μέρος αυτής, και δυστυχώς συμβαίνει εις βάρος μας, επειδή εμείς βρισκόμαστε σε διαρκεί άγνοια. Διότι αν ψάξουμε ανάμεσά μας, θα διαπιστώσουμε ότι κανείς από εμάς ή σχεδόν κανείς, δεν έχει δεί και ανοίξει ποτέ του εφημερίδα της κυβέρνησης, για να διαβάσει τι αποφασίζουν για μας τα λαμόγια που ανεχόμαστε να λυμαίνονται τη Βουλή = βούληση + απόφαση, που αποδεδειγμένα, τελικά δεν είναι των Ελλήνων, αλλά των Λαμογίων των εν υπνώσει Ελλήνων…
Και το μέσον για την ύπνωσή μας, την παραπληροφόρηση, αλλά και τον διαρκή εκφοβισμό μας είναι δικό τους , είναι στα χέρια τους, και λέγεται ΜΜΕ. (Μέσα Μαζικής Εγκεφαλομαλάκινσης) που τα χρησιμοποιούν καθημερινά και κατά βούληση, όλες τις ώρες, μέσα στα ίδια μας τα σπίτια!

Λάθος αντίληψη είναι, να λέμε ότι τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, αποτινάζοντας έτσι από πάνω μας τις ευθύνες, μα ουσιαστικά "κρύβοντας το κεφάλι στην άμμο" !

Δύναμή μας είναι η ένωση και το ισχυρότατο όπλο μας η γνώση και η λογική…

Εμείς αποδεδειγμένα τους ανεβάζουμε εκεί και εμείς τους κρατάμε, μη γνωρίζοντας ότι τα εκ του Ελληνικού Συντάγματος πολιτικά μας δικαιώματα, δεν τελειώνουν κάθε τέσσερα χρόνια - όπως ψέματα μας έχουν πει αυτοί οι πολιτικοί χαφιέδες που κάθε τερραετία μας καλούν στην κάλπη,  και με ψεύτικες πάντα υποσχέσεις, να τους στηρίζουμε, πετυχαίνοντας μόνο, να μας βυθίζουν άλλα τέσσερα χρόνια πίσω στο βαθύτερο ΧΑΟΣ του μεσαίωνα!

Το Σύνταγμά μας, είναι η Βασική συμφωνία μεταξύ των πολιτών και των εξουσιαστών, βάσει της οποίας «ο κυρίαρχος Λαός» παρέχει σε συμπολίτες του διοικητικά προνόμια.

Τα πολιτικά δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας, εκ του συντάγματός μας, ας εννοήσουμε επιτέλους ότι δεν εξαντλούνται. Και υποχρέωση έχουμε για 24 ώρες το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο να τα ασκούμε υπερασπίζοντας ακριβώς αυτά τα δίκαιά μας που εκ του Συντάγματός μας απορρέουν…

Ας δούμε μερικά από αυτά:

α) Σύμφωνα  με το άρθρο 1 παρ. 2, "Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία".

β) Σύμφωνα  με το άρθρο 1 παρ. 3, "Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα".

γ) Σύμφωνα  με το άρθρο 120 παρ. 2, "Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων".

δ) Σύμφωνα  με το άρθρο 120 παρ. 3, "Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν, διώκεται".

ε) Σύμφωνα  με το άρθρο 120 παρ. 4, "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βια".

Εξώδικη δήλωση πολιτικής ανυπακοής

 Βάσει των παραπάνω, απλά και συλλογικά, αντιστεκόμαστε έμπρακτα, με την δήλωση πολιτικής ανυπακοής απέναντι σε κάθε αντισυνταγματική διάταξη του κράτους, σε κρατικές υπηρεσίες, όπως Δ.Ο.Υ. για αναφερόμενα χρέη και φόρους προς το δημόσιο, και με εξώδικες δηλώσεις προς τα τοπικά πρωτοδικεία,  αρνούμενοι να τις εκτελέσουμε, μέχρις ότου η πολιτεία μας απαντήσει αιτιολογημένα βάσει του Συντάγματος και των νόμων που συμφωνούν με αυτό.

1ον) Ως Έλληνες πολίτες ανήκουμε στον κυρίαρχο λαό και βάσει αυτού το Ελληνικό κράτος μας ανήκει, αποτελώντας την συλλογική μας περιουσία, μέρος της οποίας είναι και η ιδιωτική μας.

2ον) Όλες οι εξουσίες πηγάζουν εν μέρει από εμάς αφού αποτελούμε μέρος του κυρίαρχου λαού.

3ον) Ως κυρίαρχοι, απαιτούμε όλες οι εξουσίες του Ελληνικού κράτους να υπάρχουν υπέρ του Ελληνικού λαού και του Ελληνικού Έθνους και να ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα.

4ον)  Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του Ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας, και βάσει της συγκεκριμένης αυτής παραγράφου του δευτέρου άρθρου του Συντάγματός μας, ορίζεται η έννοια του δημοσίου συμφέροντος που οφείλει να εξυπηρετεί η κρατική εξουσία.

5ον) Ως κυρίαρχοι αφαιρούμε, το δικαίωμα απορροής εξουσιών από την ίδια την εξουσία δίχως την συναίνεση του Λαού και την συμφωνία του προς το Σύνταγμα, καθώς και από εξουσίες άλλων κρατών που αρνούνται να αναγνωρίσουν την λαϊκή κυριαρχία των Ελλήνων και το Ελληνικό Σύνταγμα.

6ον) Απαιτούμε την άμεση δίωξη των σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν, βάσει της 3ης παραγράφου του άρθρου 120, από όλους τους δικαστές που θεωρούν βάσει στοιχείων που διαθέτουν και βάσει των στοιχείων που καταθέτουμε, ότι δεν τηρείται το Σύνταγμα. Ότι έχει διαπραχθεί το έγκλημα του σφετερισμού το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις συνιστά και έγκλημα εσχάτης προδοσίας, για το οποίο βάσει της υπ’ αριθμόν 4/2012 γνωμοδ. Του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η σύλληψη των εγκληματιών ακολουθεί τη αυτόφωρη διαδικασία δίχως να λαμβάνεται υπόψη το δικαίωμα της βουλευτικής ασυλίας. Στην αντίθετη περίπτωση θα θεωρήσουμε ότι δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία και ότι βάσει της 3ης παραγράφου του άρθρου 120, η προθεσμία παραγραφής των εγκλημάτων θα αρχίσει μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
(Σημείωση: Σύμφωνα με τα λεξικά "σφετερισμός" είναι η αρπαγή, η ιδιοποίηση, ή οικειοποίηση, η καταπάτηση, η παραχώρηση και η υπεξαίρεση και κατά συνέπεια η κατάχρηση εξουσίας προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών ή επί μέρους σκοπών σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Ενώ για "εσχάτη προδοσία" σύμφωνα με τον Ποινικό μας Κώδικα (άρθρο 134, παρ.2) συλλαμβάνεται όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως όργανο του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία.)

7ον) Συνειδητοποιώντας ότι λόγω του ότι διαθέτουμε επαρκή και αγνό πατριωτισμό, η τήρηση του Συντάγματος (βάσει του άρθρου 120 παρ. 4) επαφίεται εν μέρει και σε εμάς, ενεργοποιούμε το δικαίωμα να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

8ον) Λαμβάνοντας υπόψη ότι η τήρηση του Συντάγματος δεν επαφίεται στην νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία, αλλά στον πατριωτισμό των Ελλήνων, κάνοντας χρήση της λαϊκής κυριαρχίας που μας προσφέρει το Σύνταγμα, δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο, ακόμη και κατά παράβαση νόμων και δικαστικών αποφάσεων, εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία. (Σημείωση: Η εφαρμογή αντισυνταγματικών νόμων από την εκτελεστική εξουσία δια της βίας, αίροντας το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης των πολιτών, το δικαίωμα της αντίστασης βάσει του άρθρου 120, τι δικαίωμα της δίκαιης δίκης σε εύλογο χρονικό διάστημα από αμερόληπτο δικαστήριο, και παραθέτοντας αντί αυτών τα σώματα ασφαλείας, ερμηνεύεται ως κατάλυση του Συντάγματος δια της βίας).

9ον) Λαμβάνοντας υπόψη ότι, το Συντάγμά μας επαφίει την τήρησή του σε όλους τους Έλληνες που διαθέτουν πατριωτισμό και όχι αποκλειστικά στους ειδήμονες, λαμβάνουμε το δικαίωμα να ερμηνεύουμε το Σύνταγμα κατά το δοκούν, κρίνοντας ποιες διατάξεις νόμων συμφωνούν με αυτό και ποιες λόγω της αντισυνταγματικότητάς τους επιχειρούν να το καταλύσουν.

10ον) Δηλώνουμε πολιτική ανυπακοή απέναντι σε κάθε αντισυνταγματική διάταξη του κράτους, αρνούμενοι να την εκτελέσουμε, μέχρις ότου η πολιτεία μας απαντήσει αιτιολογημένα βάσει του Συντάγματος και των νόμων που συμφωνούν με αυτό, στις δηλώσεις επιφύλαξης ως προς τη συνταγματικότητα των διατάξεων που θα καταθέσουμε επίσημα σε δημόσια αρχή, μαζί με τη δήλωση αδυναμίας εκτέλεσης λόγω συνείδησης.

11ον) Λαμβάνοντας υπόψη ότι, το δικαίωμα της αντίστασης με κάθε μέσο το αντλούμε απ’ ευθείας από το Σύνταγμα, και φροντίζοντας ώστε, οι πράξεις ανυπακοής να μην εμπίπτουν σε κάποιο άρθρο του Ποινικού μας Κώδικα, (ασχέτως αν από το αρθρο 120 δεν τίθεται τέτοιος περιορισμός), θεωρούμε τη δήλωση ανυπακοής καθ’ όλα νόμιμη και ζητούμε την υποστήριξη των κρατικών λειτουργών και των δικαστηρίων, στην περίπτωση που η δράση μας φτάσει ως αυτά.

Ολόκληρη η Δήλωση ΕΔΩ

Το εξώδικο κατατέθηκε από την Ομάδα Ενεργών Ελεύθερων Ενωμένων Ελλήνων Κοζάνης, στην Εισαγγελία πρωτοδικών και μετά πρωτοκολλήθηκε στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης  για την άρνηση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του έτους 2015 ...

Δείτε το ΕΔΩ

Επίσεις κι   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου