31 Ιαν 2015

Η Ζωή στην Agenda 21

«Οι δειλοί άνδρες προτιμούν την ηρεμία του δεσποτισμού από  την άγρια θάλασσα της ελευθερίας» Thomas Jefferson


Ας δούμε την κοινωνία του μέλλοντος, που δεν είναι πολύ μακρινό, κάτω από την Agenda 21 του ΟΗΕ. Γνωρίζετε για τον κώδικα «Codex Alimentarius» όμως λίγοι γνωρίζουν για την  Agenda 21 κι ακόμη λιγότεροι ότι η Agenda 21 δεν είναι ανθρωποκεντρική. Οι Επικυρίαρχοι ή αλλιώς η Ελίτ,
Έχουν συγκεκριμένο σκοπό να εκτελέσουν και αυτό σκοπεύουν να κάνουν «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» [2] (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) πρώτα με αυτό Suncruiser η «συγκομιδή» Albert Pike [3] και κατόπιν όσοι απομείνουν με την «ANGEDA 21».

Πίστες και βόσκηση των ζώων, το όργωμα του εδάφους, το κτίσιμο φραχτών, η βιομηχανία, οι μονοκατοικίες, πλακόστρωτα και ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, υλοτομικές δραστηριότητες, φράγματα και στέρνες, κατασκευή πυλώνων της ΔΕΗ, και οικονομικά συστήματα που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη αξία για το περιβάλλον θα απαγορεύονται δια της ένοπλης βίας, σύμφωνα με το «UN’s Biodiversity Assessment Report». Μάλιστα, ΒΙΟΠΟΚΙΛΟΤΗΤΑ λοιπόν !!! ΤΕΛΟΣ.

Μήπως φαντάζεστε για ποιες «ποικιλίες» ενδιαφέρονται; Πάντως όχι για τον άνθρωπο και απ’ ότι είδατε δεν λέω πλέον το τετριμμένο «ξυπνήστε» άλλωστε δεν προλαβαίνετε, ήδη ο μπαλτάς του χασάπη αγγίζει τον σβέρκο σας. Μην μου πείτε, εκτός εξαιρέσεων, ότι διαβάσατε όλα τα άρθρα του www.terrapapers.com τα καταλάβετε και τα εφαρμόζετε, μπα … δυσκολεύομαι να το πιστέψω, όταν το πιο δύσκολο πράγμα είναι να αντιληφθείτε το ότι «η αποχή είναι πολιτκή πράξη» [4] ή να καταλάβετε τα «Πρωτόκολα της Σιών» [5]

Είστε ήδη τελειωμένοι, αφού με μπόλικη ηλιθιότητα απαιτείτε «σεβασμό» για την πάρτη σας, ενώ δεν ξέρετε καν τον ορισμό της λέξης «σεβασμός» μιμιδίζετε για «ελευθερία του λόγου» αλλά όχι για τα δικά σας μιμίδια [Χριστός, Μ. Αλέξανδρος, ποδόσφαιρο, πολιτική, δουλεία, κλπ] αλλά, των άλλων. Νομίζετε ότι είσαστε όλοι ο νεολογισμός, «Je Suis Charlie» ενώ απλώς είστε «Ζε Σουί Ζουρλοί» και αυτοί οι ζουρλοί είναι έτοιμοι για την νέα ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ κοινωνία, μια υπέρ Σταλινική κομμουνιστική κοινωνία, όπως την δείχνουν στις ταινίες – προπαγάνδας για να σε ετοιμάσουν, είναι ήδη ψηφισμένο και ήδη διαμορφώνεται, όσο εσείς μιμιδίζετε, δηλ. ψηφίζετε και προσκυνάτε ταπεινά με δουλικότητα.

Όλη η *παγκόσμια σκηνοθεσία κρέμεται τώρα από μια κλωστή. Αν τα νεοελληνικά ζώα ΔΗΘΕΝ απαιτήσουν πλήρη επανεξέταση του χρέους, και απαιτήσουν αυτά που χρωστάνε τα κοράκια των αγορών, θα ξυπνήσουν και τα ευρωπαϊκά ζώα και όλα τα ζώα της υφηλίου και θα ζητάνε κι αυτά να φάνε από την κάβα και τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν τα παράσιτα του πλανήτη. Γι αυτό έχουν πέσει όλοι οι γύπες πάνω μας. Αλλά πρέπει τα ζώα, να ξυπνήσουν !!! Αυτό είναι από αδύνατον και πάνω και τα παράσιτα το γνωρίζουν.

Αλλωστε το γράφουν στα «Πρωτόκολα της Σιών» τα διάβασες;  Τόση Συναισθηματική Πανούκλα δεν σε κάνει, ούτε για κοπριά. Ουτε καν τροφή για τους Βολαδόρες δεν κάνεις, αυτοί διαλέγουν την τροφή τους. Θελουν τροφή με συνείδηση-επίγνωση, λέξεις άγνωστες σε σένα. Δηλ. δεν είσαι ούτε σκουπίδι.

Η Ζωή στην Agenda 21

Η πόλη είναι σχεδιασμένη σε ομόκεντρα ημικύκλια για την εξάλειψη της σπατάλης του χώρου. Υπάρχουν οικιστικές περιοχές. Δεν υπάρχουν πλέον ιδιωτικές κατοικίες αλλά μικρά  αποδοτικά διαμερίσματα στοιβάζονται σε οικοδομικά τετράγωνα. Οι άνθρωποι ήταν συνηθισμένοι να έχουν περιουσία* αλλά ακόμη και αυτοί που είχαν ξεπληρώσει τις υποθήκες τους τελικά δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τους αυξανόμενους φόρους ακίνητης περιουσίας.

Κανένας δεν επιτρέπεται να φυτεύει λουλούδια ή θάμνους διότι χρησιμοποιούν πάρα πολύ από το νερό «του λαού» καθώς επίσης ξεχώριζουν από τους άλλους. Αυτό δεν επιτρέπεται. Έτσι όλα τα σπίτια είναι ίδια κι ομοιόμορφα. Όλα τα σπίτια έχουν Smart meters για την μέτρηση του ρεύματος ώστε να παρακολουθείται η κατανάλωση και να είναι αυστηρά ελεγχόμενη. Η σπατάλη απαγορεύεται.

Υπάρχουν πάρκα, αλλά οι κανόνες είναι μακρύτεροι από τα πεζοδρόμια.

Υπάρχει ένα γραφείο παθολόγου γιατρού και ενός οδοντιάτρου, που πληρώνονται από τον συνεταιρισμό σας κι από τους φόρους σας. Ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό ως προς την θεραπεία ενός ατόμου, για το ποια μπορεί και πρέπει να περάσει την έγκριση του Συνδέσμου Ομάδας Υγείας. Το ίδιο συμβαίνει και με το νοσοκομείο. Αν παρατηρήσετε ότι πολλοί που μπαίνουν στο νοσοκομείο δεν τους ξαναβλέπετε ποτέ, δεν μιλάτε. Έχετε μάθει να μην κάνετε ερωτήσεις.

Όλα πληρώνονται, επειδή οι μισθοί σας φορολογούνται βαρύτατα για να πληρώνονται όλα τα «προνόμια» σας. Υπάρχει μια περιοχή με καταστήματα που έχουν όλα τα απολύτως απαραίτητα, επειδή ότι επιτρέπεται να έχουν ελέγχεται στενά. Μόνο τα βασικά έχουν, καθώς κάθε επιπολαιότητα είναι παρακινδυνευμένη. Η αποθησαύριση τιμωρείται.

Υπάρχει μια περιοχή ελαφριάς βιομηχανικής παραγωγής, όπου ένα ποσοστό από εσάς στρατολογούνται για να εργαστούν.

Οι δουλειές στην κοινότητα έχουν εκχωρηθεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, όχι από την ικανότητα σας ή τις επιθυμίες σας. Η επιβολή του νόμου δεν είναι πλέον απαραίτητη γιατί υπάρχει ελάχιστη παραβατικότητα. Φημολογείται ότι είχε εξαλειφθεί και αντικατασταθεί με «Οθόνες παρακολούθησης». Αλλά αυτό ανήκει στο μακρινό παρελθόν και προφανώς είναι φήμη. Η επιτήρηση είναι τόσο σφιχτή, ώστε ουσιαστικά να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς να παρακολουθείστε. Οι ιδιωτικές στιγμές είναι αυστηρά ελάχιστες και δεν αποκαλούνται έτσι για να μην σκεφτεί κανείς να τις προεκτείνει.

Η πυρόσβεση και η διάσωση γίνεται από επιστρατευμένους από τον πληθυσμό.

Υπάρχει μια περιοχή όπου οι άνθρωποι συνήθιζαν να φυτεύουν αλλά κάποιος αποφάσισε ότι ήταν σπατάλη χώρου και νερού. Έτσι όλη η τροφή σας έρχεται από τις Μεγάλες Περιοχές. Όλα τα τρόφιμα είναι γενετικώς τροποποιημένα. Φημολογείται ότι η έκταση θα χρησιμοποιηθεί  για να χτισθεί ένα ακόμη πάρκο. Υπάρχουν πεζοδρόμια παντού και είτε μπορείτε να περπατάτε ή να καβαλάτε ποδήλατο για όπου πάτε. Δεν υπάρχουν πλέον προσωπικά αυτοκίνητα η φορτηγά, απλώς λεωφορεία να μεταφέρουν ανθρώπους, μεταξύ συγκροτημάτων ή κάπου. Δεν ρωτάτε.

Δεν υπάρχουν πλέον εστιατόρια ή κινηματογράφοι . Αυτά κηρύχθηκαν επιπόλαια και απαγορευτήκαν. Ο Σύνδεσμος επιτρέπει τις ταινίες στο κέντρο της κοινότητας μια φορά την εβδομάδα. Αλλά μόνον αυτές που έχουν εγκριθεί και είναι όλες σε πολύ μεγάλο βαθμό προπαγανδιστικές. Δεν υπάρχουν σπορ καθόσον έχουν κηρυχθεί επικίνδυνα και χάσιμο χρόνου. Ακόμη και τα παιχνίδια της γειτονιάς έχουν απαγορευθεί. Ο Σύνδεσμος πιστεύει ότι τα σπορ δημιουργούν στους ανθρώπους αισθήματα ελιτισμού. Αυτό απαγορεύεται.

Υπάρχουν ελάχιστα ταξίδια κι ελάχιστοι που ταξιδεύουν έξω από το συγκρότημα, εκτός από την επιστρατευμένη υπηρεσία στο ΝΑΤΟ ή στα τάγματα εργασίας για να χτίσουν περισσότερα συγκροτήματα. Σε κάποιο σημείο συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχουν ηλικιωμένοι, αλλά φοβάστε ακόμη και να διερωτηθείτε και ακόμη λιγότερο να ρωτήσετε που είναι οι παππούδες σας. Όλους τους ανθρώπους άνω των εξήντα τους μαζεύουν μια μέρα και τους βάζουν σε ένα λεωφορείο για κάπου. Που και που τους θυμάστε. Απαγορεύεται να ρωτάτε.




Καμιά φορά εξαφανίζονται και παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρετε -άλλωστε απαγορεύεται να ρωτάτε- γιατί τα παιδιά πάνω από δύο χρονών ζουν στο κέντρο Πολιτικής Κατήχησης. Γυρνάνε στο σπίτι τέσσερις φορές τον χρόνο για δύο ημέρες. Με το που θα γίνουν έφηβοι σπανίως θέλουν να γυρίσουν σπίτι. Πολλοί λίγοι άνθρωποι επιτρέπεται να έχουν παιδιά και ακόμη λιγότεροι να τα κρατούν κοντά τους. Ο έλεγχος του πληθυσμού σημαίνει  ότι την απόφαση παίρνει ο Συνεταιρισμός και κάθε αναπαραγωγή γίνεται επιστημονικά σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DNA.  Ο έλεγχος των γεννήσεων είναι δωρεάν και κάθε «τυχαίες γεννήσεις» απαλείφονται από το συγκρότημα κατά την γέννηση, εάν δεν έχουν γίνει αντιληπτές νωρίτερα.



Δεν υπάρχουν πουθενά κατοικίδια. Θα ήταν μια σπατάλη των πόρων. Όλα τα ζώα ζουν στις γιγαντιαίες Ζώνες Άγριας Φύσης που περιτριγυρίζουν τα συγκροτήματα. Τα κατοικίδια κατασχέθηκαν εδώ και πολύ καιρό και αφέθησαν ελεύθερα στις Ζώνες Άγριας Φύσης, προφανώς σαν γεύμα για τα άγρια ζώα. Υπάρχει μια συζήτηση στην οποία λένε ότι κάποιοι άνθρωποι που προσπάθησαν να οργανώσουν επανάσταση ή να δραπετεύσουν είχαν την ίδια τύχη. Αλλά αυτό είναι προφανώς ένας μύθος, ποιος θα ήθελε άλλωστε να δραπετεύσει  από αυτόν τον παράδεισο;


Στο μουσείο υπάρχουν εικόνες από κάτι πράγματα που ονόμαζαν όπλα και τα είχαν στο σπίτι τους. Όλα μαζεύτηκαν για το γενικό καλό και αυτοί που αρνήθηκαν να τα παραδώσουν, δεν τους είδαν ξανά ποτέ.

Καμιά φορά κάποιοι ρωτάνε γιατί ζούμε με αυτόν τον τρόπο. Γρήγορα εξαφανίζονται. Εάν ξαναγυρίσουν φαίνονται πολύ πιο υπάκουοι και συνεργαζόμενοι με την εξουσία. Οι πάντες υποχρεούνται να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα, οποιοδήποτε σημάδι ανυπακοής. Τίποτα που να ενθαρρύνει την ατομική σκέψη δεν επιτρέπεται.  Η υπακοή ανταμείβεται. Οι ερωτήσεις απαγορεύονται.

Μια φορά τον χρόνο αυτοί που κερδίζουν το προνόμιο, μπορεί να ταξιδέψουν κάπου για μια εβδομάδα. Αλλά αυτό δεν έχει νόημα καθώς όλα τα συγκροτήματα είναι τα ίδια. Περιστασιακά ακούς παράπονα, ότι οι αρχές ζουν με πολυτέλεια έξω από το συγκρότημα.

Καμιά φορά παρατηρείται ότι ο γιός ή η κόρη κάποιου φεύγει και δεν τους ξαναβλέπουν ποτέ. Λέτε στον εαυτό σας ότι έχουν σταλεί σε άλλο συγκρότημα και ελπίζετε ότι αυτό είναι η αλήθεια.  Αλλά υπάρχει μια συζήτηση στο πάρκο, όταν ο άνεμος φυσάει αρκετά σκληρά, για να στρεβλώσει τη φωνή σας, ώστε να μην ακούγεται στα σπίτια εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία. Ωστόσο, είστε πάρα πολύ φοβισμένοι για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν ή όχι αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπορεί να είναι. Συλλογικότητα σημαίνει ότι όλοι ζουν με τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι;

Στην αρχή, οι ηλικιωμένοι πολίτες συνήθιζαν να μιλάνε μεταξύ τους σχετικά με τις ελευθερίες που συνήθισαν να έχουν. Αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Οι περισσότερες από αυτές έχουν εξαφανιστεί ούτως ή άλλως. Υπάρχουν πολύ λίγα απόβλητα ή ρύπανση, με τους ελέγχους να είναι τόσο σφιχτοί, θα γινόταν άλλωστε  αμέσως γνωστό και η τιμωρία είναι άμεση και αξέχαστη.

Τα λίγα προνόμια που έχετε, απολαμβάνοντας το πάρκο ή την εβδομαδιαία ταινία αμέσω θα παρακρατηθούν και οι γείτονες και οι συναδέλφοι σας σας αποφεύγουν. Μπορούν επίσης να σας κατασκοπεύσουν και αυτό ενθαρρύνεται και επιβραβεύεται.

Ναι, αυτός ο παραλογισμός, η απόλυτα ελεγχόμενη ζωή του ανθρώπινου κοπαδιού, θα είναι η ζωή που σου ετοιμάζουν κάτω από την Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, δηλ. κάπως όπως απεικονίζεται στις ταινίες «Thrive» και «Zeitgeist», δείτε την στα βίντεο κάτω και τα δύο είναι πολύ -πολύ «μαλακά» παραδείγματα, της απογεγραμμένης κι ελεγχόμενης διαβίωσης της πλέμπας, του όχλου, του πρόβατου δηλ. εσένα που δεν ανήκεις στην ελίτ. Τώρα, πήγαινε να βρεις και να διαβάσεις ένα αντίγραφο του Συντάγματος των ΗΠΑ – της Ελλάδας εν προκειμένω- και τα δικαιώματα σου. Διάβασε την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Κανένα από αυτά δεν είναι μεγάλο. Στη συνέχεια, μπορείς να αποφασίσεις πώς θέλεις να ζήσεις εσύ και τα παιδιά σου, ενώ μπορείς ακόμα να αποφασίζεις, να ψηφίζεις, και να ρωτάς.

Τίποτα σαν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, αφού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μέσα στην φυλακή της Δημιουργίας – στην ύλη- δεν υφίσταται.

> «Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια»Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790 Αμερικανός πολιτικός και συγγραφέας

> «Είναι αλήθεια ότι η ελευθερία είναι πολύτιμη. Τόσο πολύτιμη, που πρέπει να τη χορηγούμε με δελτίο»

> «Όσο υπάρχει κράτος δεν υπάρχει ελευθερία. Όταν υπάρχει ελευθερία, δεν υπάρχει κράτος» Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, 1870-1924 Σοβιετικός πολιτικός

> «Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, απλώς για να ζουν. Και η λίγη ελευθερία που τους μένει τους προβληματίζει και προσπαθούν να βρουν κάθε τρόπο να την ξεφορτωθούν» Βόλφγκανγκ Γκαίτε, 1749-1832, Γερμανός φιλόσοφος

> «Θέλω μια ζωή μικρή, αλλά γεμάτη»

> «Η ζωή είναι ένα δώρο, ορισμένων προς το πλήθος. Εκείνων που Ξέρουν και κατέχουν, σ’ Εκείνους που δεν ξέρουν και δεν κατέχουν» Amedeo Clemente Modigliani, 1884 – 1920 Ιταλός ζωγράφος και γλύπτης

> «Αναζήτησε την ελευθερία, και θα γίνεις αιχμάλωτος των επιθυμιών σου. Αναζήτησε την πειθαρχία, και θα απελευθερωθείς» Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας Επιστ. Φαντασίας

«THRIVE»  - ντοκιμαντέρ για την παγκοσμιοποίηση με Ελληνικούς υπότιτλους


«Είναι αλήθεια ότι η ελευθερία είναι πολύτιμη. Τόσο πολύτιμη, που πρέπει να τη χορηγούμε με δελτίο» Η ελευθερία δεν δίνεται ποτέ εθελοντικά από τον καταπιεστή. Πρέπει να κατακτηθεί από τον καταπιεζόμενο» Martin Luther King, 1929-1968, Αφροαμερικανός ηγέτης

«Ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν» George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας

«Το πόσο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ είσαι, είναι ευθέως ανάλογο με τον αριθμό στρατηγικά εναλλακτικών λύσεων που έχεις στη διάθεσή σου» Δικό μου

«Δεν μπορείς να έχεις Ελευθερία σ’ αυτόν τον κόσμο χωρίς αυτό που λέγεται Ηθική Αρετή, και δεν μπορείς να έχεις Ηθική Αρετή χωρίς την υποδούλωση εκείνου του μισού της ανθρώπινης φυλής που μισεί αυτό που αποκαλείς Ηθική Αρετή» William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής και ζωγράφος

>«Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία λόγου, σαν αντιστάθμισμα, στην ελευθερία σκέψης, που δεν χρησιμοποιούν» Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

«Ένας σκλάβος ονειρεύεται την ελευθερία, ένας πλούσιος ονειρεύεται τη δύναμη και ένας δυνατός ονειρεύεται την ελευθερία. Ένας Ελεύθερος δεν ονειρεύεται, ζει» κι αυτό δικό μου

Zeitgeist Addendum  - ντοκιμαντέρ για την παγκοσμιοποίηση με Ελληνικούς υπότιτλους


*Ιδιοκτησία και Καταθέσεις Τέλος

Ένας μύθος στα οικονομικά, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και έδωσε τα φώτα του στην κινεζική κυβέρνηση για το τι μέλει γενέσθαι στην παγκόσμια οικονομία, προειδοποίησε πως ο κόσμος το 2015 πρόκειται να βυθιστεί στο απόλυτο χάος και το πανικό. Ο λόγος για τον John Ing, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 43 χρόνων και γνωρίζει πολύ καλύτερα από πολλούς το τι ακριβώς συμβαίνει παγκόσμια στον οικονομικό τομέα. Μιλώντας στο «kingworldnews» μίλησε χαρακτηριστικά για την διαφθορά και κλοπή της Αυτοδιοίκησης των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών και για τα ψέματα των κεντρικών τραπεζών.

«Την τελευταία φορά, το 2008 – 2009, οι κυβερνήσεις προέβησαν στη διάσωση των τραπεζών. Έχουν αλλάξει τώρα τους κανόνες. Τώρα θα δούμε μαζικά bail-ins και τα χρήματα θα πρέπει να ληφθούν απευθείας από τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων ανθρώπων. Αυτό είναι κάτι που οι κεντρικές τράπεζες δεν λένε στον κόσμο, επειδή δεν θέλουν να δημιουργήσουμε πανικό πριν από τις επόμενες κρίσεις μετρητών»

Και στη συνέχεια ρωτά ο δημοσιογράφος Eric King: «Πως θα μοιάζει ο κόσμος σε αυτό το σημείο;»

Και ο Ing έδωσε την εξής απάντηση: «Ο κόσμος θα βρεθεί στο απόλυτο χάος. Περιμένω να φτάσει τα 2.000 δολάρια ο χρυσός φέτος. Ο κόσμος είναι πλημμυρισμένος με δολάρια και κάποια μέρα σύντομα, όπως ακριβώς και με το ευρώ έναντι του ελβετικού φράγκου, το δολάριο θα καταρρεύσει έναντι του χρυσού. Αυτό θα συμβεί, επειδή το 50 τοις εκατό του χρέους της Αμερικής κατέχεται από ξένες χώρες, ιδιαίτερα την Κίνα. Και μια τεράστια χώρα όπως αυτή δεν πρόκειται να κάνει και μεγάλη υπομονή με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν αυτό συμβεί η κόλαση θα ξεσπάσει… Το 2015 ο κόσμος θα βυθιστεί στο απόλυτο χάος και τον πανικό»

Είσαστε και θα είσαστε αιώνια σκλάβοι των τοκογλύφων γιατί ο ραγιαδισμός του Βυζαντίου, του Χριστιανισμού και της Τουρκοκρατίας δεν αποβάλλεται εύκολα. Το μπαστάρδεμα είναι εκτεταμένο και όσο πάει διευρύνεται. Αυτή είναι η ΠΟΡΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του ραγιά. Ρουσφέτι, ψευτομαγκιά, αγένεια, αμάθεια, ξερολίαση και βόλεμα. Ο κύριος ένοχος είναι ο όχλος, ο μαζάνθρωπος. Αυτά τα ντρεσαρισμένα ζώα που δεν ανοίγουν όχι βιβλίο αλλά ούτε τα στραβά τους να δουν ποιος και τι τους  διοικεί και ποιος τους έχει μέσα τον λάκκο.

Είσαστε απόλυτα άξιοι της μοιρας σας ηλίθια μαϊμουδάκια …

***

Κατέβασε το και μελέτησε το

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου