25 Ιαν 2014

Ο ορισμός της ηλιθιότητας στην πιο επικίνδυνη μορφή της, είναι...

   ...η ισχυρή γνώμη, όταν απορρέει από μια "παντογνώστρια" ΆΓΝΟΙΑ...
Και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη κι από την άγνοια, δείτε παρακάτω όλη την αλήθεια !


                             Κλίκ ΕΔΩ: ΕΠΟΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ NEW RADIO


Ξεστραβωθείτε ρέεε!!! 

23 Ιαν 2014

Μήπως είναι καιρός πια να "καθαρίσουν οι σταύλοι του Αυγεία";;;

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ 1947 ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2014 

66 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ...

Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του. Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός

19 Ιαν 2014

Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.

Του Ιωσήφ Παπαδόπουλου

Ευτυχώς που υπάρχει μια φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και μας υπενθυμίζει κατά καιρούς πόσο προδότες είναι αυτοί που μας κυβερνούν. 
Στον Άγγλο Nigel Farage αναφέρομαι βεβαίως, που ανάγκασε τον Σαμαρά να χάσει το χρώμα του και να γελάσει αμήχανα. Κι' εμείς; 
Τι κάνουμε εμείς σαν λαός; 

18 Ιαν 2014

Μπορούμε να αντισταθούμε στο... κωλοδάκτυλο των μεγαλοεργολάβων!

Καταγράφει και προτείνει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Σήμερα έπρεπε να πεταχτώ για κάποια δουλειά μέχρι την Χαλκίδα. Καθώς ο καιρός ήταν καλός, αποφάσισα να πάω με το παπί. Επικίνδυνες αποστολές για την ηλικία μου, θα πείτε, αλλά εμένα πάντοτε μου άρεσαν τα "ροκ" μέσα μεταφοράς γιατί με κρατούσαν, και με κρατούν, ζωντανό. Μηχανάκια, τροχόσπιτα, φουσκωτά, συμβατικά ή ιπτάμενα το ίδιο κάνει. Σκέφτηκα λοιπόν, με την ευκαιρία, να κάνω παράλληλα ένα τεστ χρόνου και οικονομίας για να διαπιστώσω ποιος είναι ο συντομότερος και πιο οικονομικός τρόπος να πάει κανείς από την Ηλιούπολη στη Χαλκίδα.

13 Ιαν 2014

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ...

O Δημάρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος φαίνεται να τολμά...


ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ! 



12 Ιαν 2014

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος της Νάουσας επειδή ο γιος του δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα…

Είναι από τις ειδήσεις που πρέπει να αναδημοσιεύονται, και να διαδίδονται... 

Είναι η εποχή που οι πόλεμοι δίνονται με την πένα, μα οι πολεμιστές, δυστυχώς ελάχιστοι. 

Οι πολλοί σήμερα προτιμούν να ακολουθούν τη μέθοδο της στρουθοκαμήλου και προσποιούμενοι ότι δεν βλέπουν τον "ΕΧΘΡΟ" (που έχει εισβάλει και λεηλατεί την άλλοτε περήφανη και ΈΝΔΟΞΗ Χώρα μας) αποδεικνύονται δηλοί και λιποτάχτες!

ΟΜΩΣ... 

Με μαθηματική ακρίβεια, θα μας αφανίσουν, αν συνεχίσουμε να απέχουμε και αν δεν συστρατευτούμε όλοι, στο πλευρό του ΗΡΩΙΚΟΥ Νίκου Βράντση, που ήδη μόνος του μάχεται!...

Σάλος επικρατεί εδώ και δυο μέρες στην κλειστή κοινωνία της Νάουσας εξαιτίας της παραίτησης του αντιδημάρχου κυρίου Θωμά Βράντση επειδή άκουσον άκουσον, ο γιος του αρθρογράφησε και δημοσίευσε ένα άρθρο στην εφημερίδα.
Και όμως αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στην ηρωική πόλη που έχει ταυτίσει το όνομά της εδώ και δεκαετίες με τις έννοιες δημοκρατία και ελευθερία του λόγου.
Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Νίκου Βράντση, γιο του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Νάουσας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Νέοι Καιροί”.
Δείτε τι λέει αυτός ο νέος που οδήγησε τον δήμαρχο της Νάουσας να ζητήσει την παραίτηση του πατέρα του από τον αντιδημαρχιακό θώκο:

6 Ιαν 2014

Ο Άδωνης μελετά το σύστημα υγείας της Σουηδίας!

Πόσο κοστίζει να επισκεφτείς γιατρό ή νοσοκομείο στη Σουηδία;


Τί κοστίζει να επισκεφτείς Ιατρό, Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο, εν έτει 2014, στη Σουηδία;,


του Αργύρη Αργυρίου
Θα ήθελα να περιγράψω το οικονομικό πλαίσιο (από την πλευρά του Ασθενούς) για την Δημόσια Υγεία στη Σουηδία. Το πλαίσιο αυτό αλλάζει λίγο από Νομό σε Νομό αλλά χονδρικά είναι περίπου το ίδιο σε όλη την χώρα. Eδώ παίρνω σαν παράδειγμα τον Νομό του Jonkoping. Ότι γράφω ισχύει τώρα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2014, αλλά κάπως έτσι ήταν το σύστημα από το 1987 τουλάχιστον, που γνωρίζω τη Σουηδία. Ότι ισχύει για τους Δημόσιους Ιατρούς (που είναι η μεγάλη πλειοψηφία στην Σουηδία), ισχύει και για τους Ιδιώτες Ιατρούς που έχουν σύμβαση με το Σουηδικό Δημόσιο.

5 Ιαν 2014

Η Υπέρτατη προδοσία των αιώνων

Ποια "τουρκική εισβολή στην Θράκη"; Το ΤΑΙΠΕΔ απλά την πουλάει στην Τουρκία!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

Ποιοί ζουν σήμερα στην Ελλάδα; Είμαστε εμείς απόγονοι Ελλήνων; ή μήπως "φυτρώσαμε" εκεί που αυτοί έχεσαν; 
Εκτάσεις σε στρατηγικά σημεία που συνορεύουν με μειονοτικές περιοχές μέχρι και ποτάμια της Θράκης, βγάζει στο "σφυρί" το ελεγχόμενο από την τρόικα ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς η κυβέρνηση σαμαρά να αντιδρά και ενώ είναι σαφές ότι πρόκειται για μία πολιτική που υπερβαίνει κατά πολύ το ξεπούλημα που κάνουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδος: Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους ακόμα και σε Τούρκους αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα χωρίς να εξετάζει αν πρόκειται για Τούρκους ή άλλους ισλαμιστές.

Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν μέσω των ζωνών ελευθέρου εμπορίου, το κάνουν τώρα με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο: Το πουλάνε κατ'ευθείαν στους Τούρκους!.

3 Ιαν 2014

ΒΟΜΒΑ στο “Νήσος ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ”. Κυλλήνη, 28 Δεκέμβρη 2013

Η σύντομη αφήγηση ενός επιβάτη, με αιχμές για τον “κόσμο” που εμείς φτιάξαμε και ζούμε μέσα σ’ αυτόν… (Βίντεο)
                                    Ζάκυνθος, το νησί της…“τυφλόμυγας” 
Η Χώρα της καταχνιάς
Όταν όλοι παίζουν την… “τυφλόμυγα”, και κάποιοι “Το λουρί της μάνας”…